Wij zijn een laagdrempelige landelijke organisatie van lotgenoten die zichzelf beschadigen of beschadigd hebben en naasten. We zijn er voor mensen die zichzelf beschadigen, hun omgeving en (aankomend) professionals in de (geestelijke) gezondheidszorg en onderwijs.

Via lotgenotencontact proberen wij het isolement van mensen die zichzelf beschadigen en hun omgeving te doorbreken. Zo helpen we eigen regie en eigen kracht te bevorderen. Ook willen we stigma doorbreken en behartigen we de belangen van lotgenoten en naasten vanuit ervaringsdeskundigheid.

Hulpverleners

Wij richten ons op het bevorderen en ondersteunen van eigen regie en eigen kracht van mensen die zichzelf beschadigen en hun naasten. Helpt u mee?
 

Lotgenoten & naasten

Beschadig jij jezelf en wil je op een laagdrempelige manier in contact komen met lotgenoten? Beschadigt je kind, partner of vriend(in) zichzelf? Wij kunnen je helpen met verschillende vormen van voorlichting en hulp.

Over ons

De Stichting Zelfbeschadiging is er voor en door mensen die zichzelf beschadigen (of beschadigd hebben), hun omgeving en (aankomend) professionals in de (geestelijke) gezondheidszorg en onderwijs.

Agenda

Data voor naastenbijeenkomsten, lotgenotenbijeenkomsten en andere activiteiten vind je hier.

Voorlichtingen

Wij verzorgen voorlichtingen op locatie, meer informatie vind je hier.

Lotgenotenbijeenkomst 31 juli 2022

Lotgenotenbijeenkomst 31 juli 2022

Er is weer een lotgenotenbijeenkomst! Datum: zondagmiddag 31 juli 15.30 uur Locatie: online Bij de bijeenkomst kunnen maximaal 6 lotgenoten aansluiten, de bijeenkomst zal begeleid worden door 2 van onze ervaringsdeskundigen. Ook als je er al een keer eerder bij bent...

Lees meer
Naastenbijeenkomst 28 juni 2022

Naastenbijeenkomst 28 juni 2022

We hebben al een aantal naastenbijeenkomsten gehouden, deze worden als informatief en steunend ervaren. De eestvolgende naastenbijeenkomst is op dinsdag 28 juni 2022 om 19.30 uur. Alle bijeenkomsten worden online gehouden met 6 deelnemers en 2 ervaren vrijwilligers...

Lees meer

Steun nodig? Neem contact op!

Bel ons:  030-2311473

  • maandag 10:00 – 12:00
  • woensdag 10:00 – 12:00
  • vrijdag 11:00 – 13:00

Bezoek ons: Neem contact op voor een afspraak.
Mail ons: stichting@zelfbeschadiging.nl