Agenda

lotgenotendag2016

Locatie: de Kargadoor (Oudegracht 36, 3511 AP Utrecht)
Tijdstip: inloop vanaf 12:30, het programma duurt van 13:00 tot 17:00
Kosten: €5 euro p.p., dit is exclusief consumptie, deze zijn voor eigen kosten.
Je kunt ook een halve dag deelnemen, dit is dan 1 workshop. De kosten zijn dan €2,50 p.p.

Dit zijn de workshops die je op de lotgenotendag kunt volgen.

Gespreksgroep

Bij deze workshop ga je met een groep onder begeleiding in gesprek. Je kunt ervaringen uitwisselen, inspiratie opdoen uit verhalen van anderen en steun vinden voor wat jou op dat moment bezighoudt.

Een Steekje Los?

Een Steekje Los? is een educatief spel over gezondheid en kwaliteit van leven. Spelenderwijs ga je in gesprek over psychische gezondheid en de kwaliteit van leven. Op de Lotgenotendag zal er gebruik gemaakt worden van de uitbreidingsset Zelfbeschadiging.

Lotgenoten en de LSZ: samen werken aan een betere wereld!

Tijdens deze workshop ga je in gesprek over hoe een dag als de Self Injury Awareness Day (SIAD) ingevuld kan worden. Ook kun je meedenken over de binding tussen de LSZ en de lotgenoten. Wat heb jij nodig van de LSZ en andersom?

Goede hulpverlening: wat is dat (niet)?

Hoe met zelfbeschadiging wordt omgegaan is per hulpverlening en per hulpverleningsinstantie anders. Vanuit de LSZ willen we graag toewerken naar een goede manier van werken, overal. Daar hebben we jullie mening voor nodig. Tijdens deze workshop gaan we het hebben over hulpverlening bij zelfbeschadiging: Wat gaat goed? Wat gaat niet goed? Hoe kan het beter? Wat is de ideale hulpverlener?

Dit is de eerste in een reeks bijeenkomsten waar we willen spreken over goede hulp. De informatie die we van jullie ophalen in alle bijeenkomsten zal worden verwerkt in een lijst met knelpunten en advies over goede hulpverlening.

Comments are closed.