Agenda

De Stichting Zelfbeschadiging organiseert regelmatig bijeenkomsten en voorlichtingen voor lotgenoten, naasten en professionals. In coronatijd kan dat helaas alleen online. We starten in februari met de organisatie van online naastenbijeenkomsten.

Naastenbijeenkomst

Datum: woensdag 15 februari om 19.30 uur
Locatie: online

Heb jij iemand in je nabije omgeving die zichzelf beschadigt? Dat is moeilijk om mee te maken. Je wilt de ander zo goed mogelijk begrijpen en ook weten hoe je de ander kunt helpen. De stichting Zelfbeschadiging gaat weer naastenbijeenkomsten organiseren, voorlopig doen we dat online vanwege de corona. We houden een bijeenkomst met een beperkt aantal mensen, zodat je ruimte hebt om van alles te vragen en er met elkaar over te praten.

De avonden worden begeleid door vrijwilligers van de stichting: iemand die zelf naaste is en iemand die zichzelf beschadigd heeft. Beiden zijn in staat afstand te nemen van hun persoonlijke situatie en met anderen mee te denken en mee te leven.

Informatie en ervaringen uitwisselen

Zij geven informatie over zelfbeschadiging en hoe je degene die zichzelf beschadigt, kunt helpen. Daarnaast is er voldoende ruimte voor een eigen inbreng.

Indien dit je aanspreekt, kun je je aanmelden voor de eerstvolgende (digitale) bijeenkomst op:

woensdag 15 februari om 19.30 uur.

Je kunt je aanmelden bij: Trui Waalwijk: trui@zelfbeschadiging.nl

Moeite met online vergaderen?
Heb je moeite met online vergaderen, dan is het mogelijk van tevoren een keer proef te draaien. Geef je wel gewoon op en vermeld in de mail dat je behoefte hebt aan wat extra technische ondersteuning. Wij kunnen met een link online en de telefoon erbij samen met jou kijken hoe je kunt deelnemen.

Comments are closed.