Agenda

De Stichting Zelfbeschadiging organiseert regelmatig bijeenkomsten en voorlichtingen voor lotgenoten, naasten en professionals. In coronatijd kan dat helaas alleen online. 

Naastenbijeenkomst

Datum: dinsdagavond 23 november 19.30 uur
Locatie: online

Als familie en naaste van iemand die zichzelf beschadigd, voel je je vaak machteloos. Je wilt helpen en je weet niet hoe. Het is een moeilijk onderwerp dat je niet zomaar met iedereen deelt. Daarom organiseert Stichting Zelfbeschadiging bijeenkomsten speciaal voor familie en naasten. De bijeenkomsten zijn online vanwege de corona. We houden een bijeenkomst met een beperkt aantal mensen, zodat je ruimte hebt om van alles te vragen en er met elkaar over te praten.

De avond wordt begeleid door vrijwilligers van de stichting: iemand die zelf naaste is en iemand die zichzelf beschadigd heeft. Beiden zijn in staat afstand te nemen van hun persoonlijke situatie en met anderen mee te denken en mee te leven.

Zij geven informatie over zelfbeschadiging en hoe je degene die zichzelf beschadigt, kunt helpen. Daarnaast is er voldoende ruimte voor een eigen inbreng.

Als dit je aanspreekt, kun je je aanmelden voor een (digitale) bijeenkomst.

Aanmelden
Wil je je aanmelden voor deze bijeenkomst? Mail dan naar trui@zelfbeschadiging.nl

Moeite met online vergaderen?
Heb je moeite met online vergaderen, dan is het mogelijk van te voren een keer proef te draaien. Geef je dan op, dan kunnen we, met een link online en de telefoon erbij samen met jou kijken hoe je – technisch gezien- kunt deelnemen.

Comments are closed.