ICT-vrijwilliger gezocht

ICT-vrijwilliger gezocht

19 juli 2020
/ / /
Comments Closed
Woman sitting behind laptop

Foto: Christin Hume/Unsplash

Wil je met jouw ICT kennis en kunde een bijdrage leveren aan een maatschappelijke organisatie? Word dan onze nieuwe ICT-vrijwilliger!

Waar zijn wij naar op zoek?

Een (stille) kracht die ervoor zorgt dat onze mail, telefoon, de laptops en het forum goed werken. Is er hier iets mee aan de hand, dan kunnen we jou makkelijk bereiken om samen te kijken naar een oplossing. We zijn op zoek naar iemand die ervoor zorgt dat onze vrijwilligers altijd beschikken over de juiste applicaties én iemand die geen kans onbenut laat om onze ICT slimmer in te richten. Daarnaast is het fijn als je:

 • kennis hebt van ICT-landschappen;
 • ervaring hebt met systeembeheer;
 • ervaring hebt in (technisch) applicatiebeheer;
 • risico’s weet in te schatten en tot een minimum weet te beperken
 • Maar ook dat je kennis en ervaring hebt met (of je dit snel eigen kunt maken):
  • Woocommerce (pre)
  • Google G Suite(pre)
  • Office 365

Graag bepalen we samen met jou hoe we de ICT beter kunnen inrichten en er is veel ruimte voor jouw talent en eigen inbreng om ons verder te helpen.

Wat hebben wij te bieden?

Ons kantoor is in Utrecht, maar onze vrijwilligers komen uit het hele land. Je kunt veel van de werkzaamheden zelfstandig vanuit huis verrichten. Het kan voorkomen dat je voor een update of andere vraag naar Utrecht moet komen. Hiervoor krijg je uiteraard een reiskostenvergoeding.

Wie zijn wij?

Bij onze stichting werken circa 30 vrijwilligers. De jongste is begin 20, de oudste rond de 60. Veel vrijwilligers hebben ervaring met zelfbeschadiging. Ervaring met dit onderwerp is geen vereiste, een “open mind” wel.

Je komt te werken in een gezellig team waar je mag zijn wie je bent. Waar lol hebben belangrijk is maar ook waar jouw kennis gewaardeerd wordt, je deze kunt delen en waar we graag van elkaar leren. We zijn flexibel, kunnen snel schakelen, geven elkaar ruimte en vangen waar nodig werkzaamheden voor elkaar op. Er is ruimte voor jouw talent en inbreng en je hebt een behoorlijk zelfstandige functie.

Wat doen we?

We ondersteunen lotgenoten, naasten, professionals en andere geïnteresseerden bij vragen over (omgaan met) zelfbeschadiging. We hebben een online forum, bieden 1 of 1 contact en organiseren bijeenkomsten voor lotgenoten en naasten. Daarnaast hebben we een informatieve website over zelfbeschadiging en geven we vaak voorlichting aan professionals in de gezondheidszorg en het onderwijs.

Elk jaar doen we mee met Last Man Standing om aandacht te vragen voor de impact van psychische kwetsbaarheid en via sponsoring geld op te halen. Via Google Suite zorgen we ervoor dat al onze vrijwilligers een eigen e-mailadres hebben en we op afstand samen kunnen werken. We gebruiken het Office pakket voor de laptops op kantoor. Het lotgenotencontact loopt via mail (G-Suite), telefoon (VoIP)en ons forum via phpBB.

Heb je belangstelling?

Dan drinken we graag een (virtuele) kop koffie (of thee) met jou! Neem voor een kennismakingsgesprek contact op via stichting@zelfbeschadiging.nl. We kijken uit naar je reactie!

Comments are closed.