Kantoormedewerker gezocht

Kantoormedewerker gezocht

24 mei 2021
/ / /
Comments Closed
Coffee and agenda on a table

Photo by Anete Lūsiņa on Unsplash

Het kantoor van Stichting zelfbeschadiging is twee keer per week (maandag en woensdag) open voor iedereen die advies zoekt of vragen heeft over zelfbeschadiging.

Zo zorgen wij er onder andere voor dat iedereen te woord wordt gestaan, mails beantwoord worden en alle externe mails intern op de juiste plaats terecht komen (zoals bijvoorbeeld aanvragen voor voorlichtingen en samenwerkingsaanvragen voor onder andere onderzoeken en schoolprojecten). Voor dit team zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een leuke werkplek waarin je jouw ervaring met zelfbeschadiging kunt inzetten voor lotgenoten en andere geïnteresseerden of ben jij iemand zonder ervaring met zelfbeschadiging maar heb jij een passie voor mensen een luisterend oor bieden en kan jij dit zonder vooroordelen of te beoordelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je draait een paar keer per maand met een collega vrijwilliger een kantoordienst. De werkzaamheden zijn divers en dynamisch. Denk hierbij aan:

  • het beantwoorden van mails
  • het beantwoorden van de telefoon
  • zorgen dat alle mailtjes en aanvragen bij het juiste team binnen de stichting terecht komen
  • bestellingen verzendklaar maken en versturen

Je komt met allerlei mensen in contact, zoals lotgenoten, ouders, naasten, maar ook medewerkers van scholen of zorgprofessionals.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt zelf ervaring met zelfbeschadiging of met mensen in je omgeving die zichzelf beschadigen of hebben beschadigd. Je kunt van een afstand naar je ervaringen kijken en erover praten. Wij leren jou hoe je deze ervaringen in kunt zetten om een ander te helpen. Of je bent iemand die mensen graag een luisterend oor biedt en hier ook goed in is. Je kan op een begripvolle en respectvolle manier omgaan met de moeilijke vragen die iemand zou kunnen stellen of moeilijke verhalen die iemand te delen heeft. Je bent 18 jaar of ouder, kan één keer per week een kantoordienst draaien en je bent voor langere tijd beschikbaar. 

Wat hebben wij te bieden?

Je komt te werken in een gezellig team waar je mag zijn wie je bent. Waar lol hebben belangrijk is en waar wij graag onze kennis delen zodat wij leren van elkaar. Wij geven elkaar ruimte en vangen waar nodig werkzaamheden voor elkaar op. Er is ruimte voor jouw talent, inbreng en ideeën.

Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverlening van goede kwaliteit is. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om verschillende cursussen te volgen en af en toe wordt er een intervisie georganiseerd. Je reiskosten worden volledig vergoed op basis van openbaar vervoer en eens per jaar krijg jij een vrijwilligersvergoeding. 

Wie zijn wij?

Wij zijn een landelijke cliëntenorganisatie voor en door mensen die zichzelf beschadigen, hun omgeving en professionals die met zelfbeschadiging te maken hebben. Onze missie is om het taboe op zelfbeschadiging te doorbreken. Ervaringskennis is de belangrijkste pijler in ons werk.

Wij werken met 35 ervaringsdeskundige vrijwilligers. Om onze missie uit te voeren hebben we een online forum, kun je bij ons terecht voor 1 of 1 contact als mailmaatje en organiseren wij bijeenkomsten voor lotgenoten en naasten. Daarnaast hebben wij een website met informatie over zelfbeschadiging en geven wij vaak voorlichting aan professionals in de gezondheidszorg en het onderwijs. Ieder jaar doen wij mee met Last Man Standing om aandacht te vragen op de impact van psychische kwetsbaarheid en via sponsoring geld op te halen.

Ben je enthousiast of wil je meer informatie? Neem dan contact op met het kantoorteam voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zij kunnen je alles vertellen over de werkzaamheden en het team. Je mailt ze via stichting@zelfbeschadiging.nl

Benieuwd naar wat wij allemaal doen? Kijk dan eens op zelfbeschadiging.nl of sameninmijnschoenen.nl.

Comments are closed.