Kantoormedewerker gezocht

Kantoormedewerker gezocht

5 december 2019
/ / /
Comments Closed
Coffee and agenda on a table

Photo by Anete Lūsiņa on Unsplash

Het kantoor van Stichting zelfbeschadiging is drie keer per week (maandag, woensdag en om de week vrijdag) open voor iedereen die advies zoekt of vragen heeft over zelfbeschadiging.

Zo zorgen wij er onder andere voor dat iedereen te woord wordt gestaan, mails beantwoord worden en voorlichtingen worden ingepland. Voor dit team zijn wij op zoek naar uitbreiding. Ben jij op zoek naar een leuke werkplek waarin je jouw ervaring met zelfbeschadiging kunt inzetten voor lotgenoten en andere geïnteresseerden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je draait een paar keer per maand met een collega vrijwilliger een kantoordienst. De werkzaamheden zijn divers en dynamisch. Denk hierbij aan:

  • het beantwoorden van mails
  • het beantwoorden van de telefoon
  • het (mee) organiseren van voorlichtingen of bijeenkomsten.

Je komt met allerlei mensen in contact, zoals lotgenoten, ouders, naasten, maar ook medewerkers van scholen of zorgprofessionals.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt zelf ervaring met zelfbeschadiging of met mensen in je omgeving die zichzelf beschadigen of hebben beschadigd. Je kunt van een afstand naar je ervaringen kijken en erover praten. Wij leren jou hoe je deze ervaringen in kunt zetten om een ander te helpen. Je bent 18 jaar of ouder en een keer per week beschikbaar voor een kantoordienst.

Wat hebben wij te bieden?

Je komt te werken in een gezellig team waar je mag zijn wie je bent. Waar lol hebben belangrijk is en waar wij graag onze kennis delen zodat wij leren van elkaar. Wij zijn flexibel, kunnen snel schakelen, geven elkaar ruimte en vangen waar nodig werkzaamheden voor elkaar op. Er is ruimte voor jouw talent en inbreng.

Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverlening van goede kwaliteit is. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om verschillende cursussen te volgen en neem je deel aan intervisie. Je ontvangt een vrijwilligersvergoeding per kantoordienst en je reiskosten worden volledig vergoed op basis van openbaar vervoer.

Wie zijn wij?

Wij zijn een landelijke cliëntenorganisatie voor en door mensen die zichzelf beschadigen, hun omgeving en professionals die met zelfbeschadiging te maken hebben. Onze missie is om het taboe op zelfbeschadiging te doorbreken. Ervaringskennis is de belangrijkste pijler in ons werk.

Wij werken met 30 ervaringsdeskundige vrijwilligers. Om onze missie uit te voeren hebben we een online forum, kun je bij ons terecht voor 1 of 1 contact als mailmaatje en organiseren wij bijeenkomsten voor lotgenoten en naasten. Daarnaast hebben wij een website met informatie over zelfbeschadiging en geven wij vaak voorlichting aan professionals in de gezondheidszorg en het onderwijs. Ieder jaar doen wij mee met Last Man Standing om aandacht te vragen op de impact van psychische kwetsbaarheid en via sponsoring geld op te halen.

Ben je enthousiast of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Isabelle en/of Sanne voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zij kunnen je alles vertellen over de werkzaamheden en het team. Je mailt ze via isabelle@zelfbeschadiging.nl en/of sanne@zelfbeschadiging.nl.

Benieuwd naar wat wij allemaal doen? Kijk dan eens op zelfbeschadiging.nl of sameninmijnschoenen.nl.

Comments are closed.