Steun ons team bij de Last Man Standing@home en doneer!

Steun ons team bij de Last Man Standing@home en doneer!

4 september 2020
/ / /
Comments Closed

Op 31 oktober doet de stichting Zelfbeschadiging mee aan een unieke editie van de Last Man Standing@home van MIND. Onze vrijwilligers staan maximaal 3 uur op een verhoging in hun huis, tuin, park of straat. Met de actie willen we zoveel mogelijk geld ophalen om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en hen zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.

Doneer nu!

De Stichting Zelfbeschadiging vindt het belangrijk dat jongeren van jongs af aan leren dat ze er mogen zijn zoals ze zijn en de vrijheid mogen voelen om te delen wat er in ze omgaat. We zien veel jongeren die om verschillende redenen in de knel zitten met zichzelf en zich beschadigen. Onze vrijwilligers bieden steun aan lotgenoten, hun familie en naasten. Ook zetten we ons in voor meer bekendheid over zelfbeschadiging en geven we voorlichtingsbijeenkomsten, bijvoorbeeld op scholen of aan hulpverleners. Kijk voor meer informatie op zelfbeschadiging.nl.

Enthousiaste vrijwilligers

Het kantoor van de stichting wordt volledig door enthousiaste vrijwilligers gerund. Zij ondersteunen lotgenoten en naasten via de telefoon, het forum of per mail en organiseren bijeenkomsten voor lotgenoten, familie, naasten of professionals. Wij ontvangen voor ons werk geen structurele subsidies, maar zijn volledig afhankelijk van donaties en giften. Om geld in te zamelen doen we nu voor de vierde keer mee aan de Last Man Standing. De helft van het geld dat onze vrijwilligers ophalen, mogen wij houden en dat is erg welkom voor onze stichtingskas!

Vol enthousiasme staan Beau, Iris, Saskia, Hadassa, Tamara en Verena dit jaar thuis op de paal bij de Last Man Standing@home. Samen willen we zoveel mogelijk geld ophalen om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en hen die er last van hebben te ondersteunen.

Steun ons team

Steun ons team en doneer via doemeemetmind.nl! En deel onze oproep ook met je familie, vrienden, collega’s, buren. Zo kunnen wij ons blijven inzetten voor goede ondersteuning en voorlichting!

Comments are closed.