Wegwijs

Project WegWijs: cliënten helpen kiezen begint bij de behandelcentra

In Project WegWijs hebben de Stichting Zelfbeschadiging en Stichting Borderline websites beoordeeld van aanbieders van gespecialiseerde zorg bij depressie, angst, eetproblemen en persoonlijkheidsproblematiek. De centrale vraag: sluit de informatie wel aan bij de wat cliënten nodig hebben om een weloverwogen keuze te maken voor hun zorg? We hebben daarbij websites van onderstaande instellingen onderzocht en zijn met hen het gesprek aangegaan over hoe zij hun websites konden verbeteren.

Centrale vraag: sluit informatie wel aan bij de wat cliënten nodig hebben om een weloverwogen keuze te maken voor hun zorg?

Projectresultaten

Wil je lezen wat ons eindoordeel is van de websites en wat we adviseren? Lees dan de onderstaande documenten door:

Het projectteam

Het project werd uitgevoerd door een samenwerking Stichting Zelfbeschadiging en Stichting Borderline. Onderzoeks- en adviesbureau ResCon verzorgde de projectleiding.

 

     
Dwayne Meijnckens
Stichting Zelfbeschadiging
dwayne@zelfbeschadiging.nl
Paul Ulrich
Stichting Borderline
paul.ulrich@stichtingborderline.nl
Marloes Martens
ResCon
m.martens@resCon.nl

Er is in dit project nauw samengewerkt met Stichting TOPGGz, Ixta Noa en de Angst Dwang en Fobie Stichting. Zij namen deel aan de werkgroep.

Werkgroepleden

     
Katrien de Ponti

Stichting TOPGGz

Limke Schopman

Ixta Noa

Josine van Hamersveld

Angst Dwang en Fobie Stichting

Looptijd project

Project WegWijs liep van maart tot december 2016.

Financier

WegWijs is gefinancierd uit en maakt onderdeel uit van het programma PG Werkt Samen, programmalijn Kwaliteit. PG Werkt Samen is een samenwerkings­verband van patiëntenkoepels Patiëntenfederatie Nederland, Ieder(in) en het Landelijk Platform GGz.

Comments are closed.