We hebben al een aantal naastenbijeenkomsten gehouden, deze worden als informatief en steunend ervaren. De eestvolgende naastenbijeenkomst is op dinsdag 29 maart 2022 om 19.30 uur.

Omdat we een wachtlijst hebben die we eerst gaan aanschrijven kan je je helaas niet direct aanmelden voor de bijeenkomst van de 29ste. Maar als je wilt deelnemen aan een naastenbijeenkomst, is het fijn om dat alvast door te geven, zodat we weten hoeveel belangstelling er is voor een volgende bijeenkomst. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk van ons een datum te horen.

Alle bijeenkomsten worden online gehouden met 6 deelnemers en 2 ervaren vrijwilligers die bij de stichting werken.

We gaan met elkaar praten, delen, met elkaar meedenken. Er is voldoende ruimte om van alles te vragen en er met elkaar over te praten.

We kunnen ons voorstellen, dat het misschien een grote stap is, om aan een bijeenkomst tdeel te nemen en je persoonlijke ervaringen te delen. Maar dat is voor iedereen moeilijk, vooral als het de eerste keer is dat je er over praat. Bedenk maar, dat je er heel veel aan kunt hebben om het wel te bespreken. En dat je na afloop opgelucht zult zijn!

Heb je moeite met online vergaderen, dan is het mogelijk van te voren een keer proef te draaien. Geef je dan op, dan kunnen we, met een link online en de telefoon erbij samen met jou kijken hoe je – technisch gezien- kunt deelnemen.

Je kunt je aanmelden bij jeanny@zelfbeschadiging.nl