Wil je vrijwilliger worden bij ons? We hebben verschillende vacatures. Je kan ons een mail sturen en daarin aangeven wat je graag wilt doen (telefoondienst/chatdienst/mails beantwoorden op kantoor/mailmaatje zijn/administatie op orde houden op kantoor), en welke dagen en momenten van de dag je beschikbaar bent. Zo kunnen we samen kijken waar jij het beste op je plek bent.

Wegens de omstandigheden op dit moment is het inwerken online, dus je hoeft voor het inwerken niet naar ons kantoor te komen! Wel hebben we intervisie momenten waarbij we verwachten dat je (online) aanwezig bent.

Wie zijn wij?

De Landelijke Stichting Zelfbeschadiging (LSZ) is een landelijke cliëntenorganisatie voor en door mensen die zichzelf beschadigen, hun omgeving en professionals in gezondheidszorg en onderwijs.

Naast het bieden van hulp en advies wil de LSZ het taboe op zelfbeschadiging doorbreken. Door het delen van ervaring en kennis maken we zelfbeschadiging bespreekbaar en dragen we bij aan goede hulp voor mensen die zichzelf beschadigen en hun omgeving. We werken 100% met vrijwilligers, die bijna allemaal eigen ervaring hebben met zelfbeschadiging.

 

Geïnteresseerd ?

Heb je interesse? Mail dan je antwoorden (dus taken, dagen en dagdelen) plus je motivatie waarom je juist bij ons als vrijwilliger aan de slag wil naar trui@zelfbeschadiging.nl . Dan nodigen we je zo snel mogelijk uit voor een kennismakingsgesprek!