Wil je vrijwilliger worden bij ons? We hebben verschillende vacatures. Je kan in het formulier hieronder aangeven wat je graag wilt doen, en welke dagen en momenten van de dag je beschikbaar bent. Zo kunnen we samen kijken waar jij het beste op je plek bent.

Wegens de omstandigheden op dit moment is het inwerken online, dus je hoeft voor het inwerken niet naar ons kantoor te komen! Wel hebben we intervisie momenten waarbij we verwachten dat je (online) aanwezig bent.

Wie zijn wij?

De Landelijke Stichting Zelfbeschadiging (LSZ) is een landelijke cliëntenorganisatie voor en door mensen die zichzelf beschadigen, hun omgeving en professionals in gezondheidszorg en onderwijs.

Naast het bieden van hulp en advies wil de LSZ het taboe op zelfbeschadiging doorbreken. Door het delen van ervaring en kennis maken we zelfbeschadiging bespreekbaar en dragen we bij aan goede hulp voor mensen die zichzelf beschadigen en hun omgeving. We werken 100% met vrijwilligers, die bijna allemaal eigen ervaring hebben met zelfbeschadiging. Alles wat je nog meer over ons zou willen weten, kun je lezen op  http://zelfbeschadiging.nl

 

Geïnteresseerd ?

Heb je interesse?? Gebruik dan het formulier onder aan deze pagina. Dan nodigen we je zo snel mogelijk uit voor een kennismakingsgesprek!

Vul nu het formulier in!

Welke dagen ben je beschikbaar?

Welke werkzaamheden word je blij van en zou je graag doen voor de LSZ?

15 + 5 =